Opzeggen lidmaatschap

Je wilt je lidmaatschap opzeggen. We vinden het jammer dat je overweegt geen lid meer te zijn van de Kunstkring Westerhaar

Je kunt je lidmaatschap via internet opzeggen. Vul dit formulier volledig in. Na verwerking ontvang je een bevestiging van ons.

 

  Ondergetekende meldt zich af als lid van de Kunstkring Westerhaar:

  Aanhef *

  Dhr.Mevr.

  Soort lidmaatschap: *

  Volwassen kunstkringJonge kunstenaar

  Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden.: *

  Ik ga akkoord met de Kunstkring Westerhaar algemene voorwaarden. Opzeggen lidmaatschap kan alleen gedaan worden bij de penningmeester van de Kunstkring Westerhaar of via internet opzeggen. Het lidmaatschap loopt van 1 september t/m 31 augustus. Lidmaatschap opzeggen 1 maand vóór het einde van het verenigingsjaar. U ontvangt altijd een bevestigingsmail van de opzegging. Als u later opzegt bent u helaas te laat en betalingsplichtig voor de contributie. Ook van de opzegging ontvangt u altijd een bevestigingsmail. Kandidaat-leden dienen kennis te nemen van de statuten.

  Controle:

  Onderstaande reCAPTCHA is een beveiligingsmaatregel die controleert of je een 'echte' website bezoeker bent. Dit gebeurt aan de hand van een test, bijvoorbeeld door het aanklikken van plaatjes. Wanneer je de test goed hebt doorstaan, krijg je een groene vink en kun je door in het proces.