Kunstmarkt 2018

Kunstkring Westerhaar organiseert i.v.m. met haar 45 jarige bestaan een grote KUNSTMARKT op 23 juni 2018 van 10:00 – 17:00 uur op het plein bij Het Punt in Vroomshoop (Burgemeester Koetjestraat 2-4, 7681 ZP Vroomshoop).

Kunstenaars uit de hele Benelux verkopen er hun werken. Dat betreft bijvoorbeeld schilderijen, tekeningen, aardewerk, boetseerwerk, sieraden, mozaïek, etc.

Voor de kinderen zijn er teken, aquarel en linoleum workshops.

Bereikbaarheid

Het Punt is bereikbaar via verschillende parkeerplaatsen rondom het terrein.Voor een overzicht zie de plattegrond hieronder.

Het treinstation “Vroomshoop” van Blauwnet, licht op loopafstand van Het Punt.

Voor standhouders is het plein tijdelijk bereikbaar met de auto via de Burgemeester Koetjestraat vanaf de Noordkant (vanaf linker zijde op de plattegrond). Op 23 juni 2018 zal dit alleen mogelijk zijn tijdens de opbouw en afbouw van de Kunstmarkt.

Parkeerplaatsen rondom de Kunstmarkt (zie ook Google Maps)

Inschrijving

Inschrijving is niet meer mogelijk.

 

De algemene voorwaarden van het deelnamen aan de Kunstmarkt 2018:

  • Per inschrijving is een kraam van 4 meter beschikbaar. De kosten van deze kraam bedragen € 25,- incl. BTW.
  • Gezien het aantal beschikbare kramen zal de organisatie van Kunstkring Westerhaar de volgorde van inschrijvingen en discipline hanteren.
  • Er worden 50 deelnemers voor de Kunstmarkt toegelaten, en de rest zal op een wachtlijst geplaatst worden.
  • Betaling na onze bevestiging Rabobank nr NL48RABO0366683829 t.n.v. R Klos. Na betaling volgt een definitieve plaatsing waarvan u op de hoogte gesteld wordt.

 

Voor meer informatie: