Over ons

Doelstelling en beleid

De Kunstkring Westerhaar e.o. is in 1973 opgericht om amateurkunstenaars te ondersteunen. Ondersteuning bieden we door samen te komen. Tijdens die bijeenkomsten bekijken elkaars werk, om daarvan te leren en om ideeën op te doen. Er vinden aparte bijeenkomsten plaats voor volwassenen en voor kinderen.

Voor de volwassenen worden meerdere keren per jaar opdrachten gegeven. Aan de opdrachten kan vrijwillig gewerkt worden. Voor de kinderen wordt een lesprogramma afgewerkt en wordt gezamenlijk aan opdrachten gewerkt. Zie ook de Kindergroep.

 

In het nieuws

Vrijwilligers en bestuur

De Kunstkring Westerhaar is een vereniging van vrijwilligers. Zonder de inzet van die vrijwilligers zou onze vereniging niet kunnen bestaan. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Wil je daarover eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem contact op met onze secretaris. Er worden geen beloningen en vacatiegelden verstrekt. 

Het bestuur bestaat uit 5 personen die naast hun gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het totaal van de vereniging ieder een speciaal aandachtsgebied hebben.

 

Bestuur

 

Docenten

 

Vrijwilligers

 

Voor vragen en opmerkingen kan je het contactformulier invullen, wij nemen dan contact met je op.